A fost reținut posibilul ucigaș al taximetristului român din Londra. Ar fi vorba un adolescent de 15 ani

Poliția londoneză suspectează că ucigașul taximetristului român, găsit fără suflare în mașină, e un client de-al lui. Acesta ar fi un tânăr de doar 15 ani, care a fost reținut vineri după-amiază. Adolescentul a mai fost arestat în trecut, fiind acuzat de tâlhărie. Gabriel Bringye trăia în Londra cu logodnica și cu sora lui. Avea 37 de ani și încerca să își întemeieze o familie în țara adoptivă. Acum va fi adus acasă, pentru înmormântare, după ce prietenii și cunoscuții au strâns bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit.
Gabriel locuia de 12 ani în Londra. Împărțea un apartament cu logodnica și cu sora sa, care are un copil. Era șofer de cinci ani.

Mariana Fazecaș, logodnica lui Gabriel Bringye: Nu putem să acceptăm.
Reporter: Cum era?
Mariana Fazecaș: Cel mai cald om pe care l-am cunoscut, calm, era genul de om care nu putea să spună niciodată NU.

Miercuri seara, Gabriel Bringye a luat o comandă pe o aplicație mobilă până în zona de nord a metropolei britanice. Un șofer de autobuz din zonă a alertat poliția, după ce l-a văzut în mașină, plin de sânge.

Bogdan Băcilă, jurnalist Digi24: Trupul bărbatului de 37 de ani din Oradea a fost descoperit înjunghiat în zona Tottenham din Londra. În ciuda eforturilor paramedicilor, aceștia nu l-au putut salva, iar decesul a fost declarat la câteva zeci de minute după ce s-a făcut macabra descoperire.

Magdalena Bringye, sora lui Gabriel: Poliția ne-a spus că a fost înjunghiat în piciorul drept, dar trebuie să investigheze corpul din cap până în picioare că sunt mai multe împunsături. Mâinile aveau toate urme de cuțit, cum încerca să se apere și trebuie să îi facă autopsie.

În urma apelului lansat de familie online, prietenii, colegii sau chiar necunoscuți impresionați de povestea tânărului de 37 de ani au donat bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Magdalena Bringye, sora lui Gabriel: S-au strâns suficienți bani, dar lumea vrea să doneze în continuare, ne cere datele.

Conform presei britanice, acesta este cel de-al 12-lea caz de înjunghiere din Londra, numai anul acesta. Cinci dintre atacuri s-au produs doar în ultimele două săptămâni.

Citeste mai mult:https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/a-fost-retinut-posibilul-ucigas-al-taximetristului-roman-din-londra-ar-fi-vorba-un-adolescent-de-15-ani-1455523