Austria. Muncitor român, grav rănit în urma unui accident de muncă: Transportat la spital cu elicopterul.

Un bărbat a fost rănit joi dimineață în timpul unor lucrări de construcție la Prutz. Un bărbat austriac de 43 de ani era angajat la lucrări de forare a ancorei împreună cu un român de 42 de ani pe un șantier de construcții de pe Reschenstraße. Austriecii au ridicat țeava cu o macara și cu o frânghie pentru a o atașa la conducta deja forată și a o întoarce.

Când bărbatul de 43 de ani a început să înșurubeze țeava, cel de 42 de ani avea încă mâna stângă în alunecarea frânghiei. Nu se știe de ce, mâna s-a prins de acea frânghie. Austriacul a încercat totuși să apese imediat pe butonul de oprire de urgență. Cu toate acestea, l-a învârtit pe român în jurul țevii de foraj, după care s-a lovit cu capul de căruciorul opus al tunului.

Bărbatul de 42 de ani a suferit răni grave la braț, cap și coaste. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Innsbruck cu un elicopter de salvare.
Citiți mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/austria-muncitor-roman-grav-ranit-in-urma-unui-accident-de-munca-transportat-la-spital-cu-elicopterul_492252.html