Austria. Un român care a trecut cu scuterul pe roșu, a încercat să-l șantajeze pe șoferul care l-a accidentat: „Sun la poliție!“

După ce un șofer de e-scooter ar fi trecut pe roșu, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism. Românul de 21 de ani ar fi încercat apoi să o șantajeze pe femeia de 79 de ani, în urma coliziunii. Faptele s-au petrecut la Viena.
Un șofer de e-scooter în vârstă de 21 de ani ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului fără a se asigura. Acesta ar fi intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 79 de ani.

Cetățeanul român, în vârstă de 21 de ani, i-ar fi cerut bani șoferiței de 79 de ani, amenințând-o că altfel va suna la poliție.

Șoferița însă a anunțat chiar ea poliția.

Austria. Un român care a trecut cu scuterul pe roșu, a încercat să-l șantajeze pe șoferul care l-a accidentat

Șoferul e-scooter-ului a fost dus la spital cu răni ușoare de către serviciul de ambulanță și nu a făcut nicio declarație în legătură cu acuzațiile. Tânărul de 21 de ani, de naționalitate română, a fost în schimb acuzat de suspiciune de tentativă de șantaj, potrivit Kurier.

Citiți mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/austria-un-roman-care-a-trecut-cu-scuterul-pe-rosu-a-incercat-sa-l-santajeze-pe-soferul-care-l-a-accidentat-sun-la-politie_492009.html