Avertisment pentru toți românii care vor să plece în Spania. Este cod roșu pe întreg teritoriul

Avertisment de ultim moment pentru toți românii care vor să plece în Spania. Se anunță temperaturi extreme, în următoarele ore.
Ministerul Afacerilor Externe a emis un avertisment pentru toți românii care vor plece în Spania, tranzitează sau intenționează să călătorească în această țară. Autoritățile spaniole au anunțat cod roșu în următoarele 48 de ore. În intervalul 12-13 ianuarie, întreaga Peninsulă Iberică va fi afectată de un val de frig polar, ce va aduce temperaturi minime de -15 grade Celsius în anumite regiuni.

Agenția Meteorologică din Spania (AEMET) a amis mai multe alerte meteo de tip cod roșu, cod portocaliu și cod galben, de temperaturi negative extreme, în regiunile:
*cod roșu în Castilla y Leon și Castilla la Mancha;
*cod portocaliu în Madrid, Aragon și o parte din Castilla la Mancha;
*cod galben în Insulele Baleare și în Catalonia.
Comunitățile cele mai afectate de valul de aer polar ce va cuprinde Spania, până pe 13 ianuarie, vor fi Andaluzia, Cantabria, Catalonia, Extremadura, Galiţia, Murcia, La Rioja şi Comunitatea Valenciană.
Citeste mai mult:https://www.impact.ro/avertisment-pentru-toti-romanii-care-vor-sa-plece-in-spania-este-cod-rosu-pe-intreg-teritoriul-125424.html