Cinci români au fost prinși încercând să intre cu acte false în Germania

Poliția de frontieră din Germania a descoperit, în timpul unui control pe Autostrada A 8, la granița cu Austria, cinci români care voiau să intre cu acte false, notează Passauer Neue Presse.
Astfel, la punctul de verificare de la Walserberg, poliția de frontieră a verificat un cuplu care a prezentat acte de identitate românești și contracte de muncă.
La o cercetare mai amănunțită, s-a descoperit că documentul de angajare era expirat și plin de greșeli, iar actele femeii erau falsificate. Ulterior, bărbatul a recunoscut că a cumpărat acele acte false pentru soția sa. Polițiștii de frontieră germani le-au confiscat documentele și i-au trimis înapoi în Austria. Asupra celor doi români s-a început o anchetă pentru deținere de acte false. De asemenea, în același punct de control de la Walserberg, au mai fost descoperiți ulterior trei bărbați de cetățenie română care au pretins că merg la muncă în Olanda. La verificarea documentelor s-a constatat că acele contracte nu sunt originale, așa că polițiștii au luat legătura cu angajatorul. Cei de la compania olandeză au anunțat că nu așteptau la muncă nici un lucrător din România, așa că cei trei bărbați au fost trimiși, la rândul lor, înapoi în Austria.
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/cinci-romani-au-fost-prinsi-incercand-sa-intre-cu-acte-false-in-germania-3027010