Crimă șocantă în Austria. O româncă a fost ucisă în fața casei chiar de soțul ei.

O româncă în vârstă de 32 de ani a fost ucisă cu sânge rece în localitatea Vorarlberg, din Austria. Tragedia a avut loc marți seara în chiar fața casei femeii. Conform autorităților locale, soțul victimei, în vârstă de 36 de ani a mărturisit crima, la scurt timp după ce a fost prins în aproprierea locului crimei.
Bărbatul în vârstă de 36 de ani și ucis cu un cuțit de bucătărie soția, marți la orele serii.
Cei doi soți se separaseră de ceva timp. Conform raportului medico-legal, agresorul a înjunghiat-o pe românca în vârstă de 32 de ani de mai multe ori în zona abdominală și în partea superioară a corpului. Victima s-a stins din viață pe loc, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de medicii sosiți la fața locului.
Atacatorul a fugit de la fața locului pentru o scurtă perioadă de timp, prezentându-se ulterior la poliție. Acesta a recunoscut fapta, conform informațiilor furnizate în cursul zilei de miercuri de poliție.
Cei doi soți aveau o relație de aproximativ zece ani și s-au căsătorit în anul 2021. Cu toate acestea, conviețuirea cuplului a fost marcată de numeroase conflicte, multe de natură violentă. Începând cu anul 2015, bărbatului în vârstă de 36 de ani, de cetățenie turcă, i s-a interzis de patru ori să intre și să se apropie de casă, iar autoritățile i-au interzis și să poarte arme.
Conform declarațiilor lui Philipp Stadler, șeful Biroului de poliție penală al landului Vorarlberg, bărbatul și-a amenințat în repetate rânduri soția româncă și a recurs la violență împotriva femeii. Acest lucru i-a adus bărbatului mai multe pedepse cu închisoarea, el având mai multe condamnări anterioare. Agresorul fusese eliberat din închisoare cu o săptămână înainte de comiterea crimei, a precizat Stadler.

Filmul tragediei din Austria.
Totul ar fi pornit din cauza unei discuții legate de îngrijirea celor trei copii ai lor. La scurt timp după conflict, turcul a condus până la clădirea în care locuia soția sa. Bărbatul a sunat-o pe româncă și i-a spus să iasă din casă, iar femeia s-a conformat acestei cereri. În momentul în care a ajuns în zona de intrare, bărbatul a atacat-o cu cuțitul de bucătărie pe care îl adusese cu el.
După ce a înjunghiat-o pe femeie, agresorul a fugit de la locul faptei. Cu toate că a fugit de la locul faptei, la câteva sute de metri distanță de complexul de locuințe, bărbatul a sunat poliția și a declarat că a făcut „ceva rău”. Câteva minute mai târziu, bărbatul, care se presupune că era ușor sub influența alcoolului, s-a lăsat arestat de poliție în locul pe care îl numise, fără să opună rezistență.

Cei doi aveau împreună trei copii, sub 10 ani. Mezinul are doar trei ani
Autopsia cadavrului româncei în vârstă de 32 de ani, dispusă de procuratură, trebuia să aibă loc miercuri, pe 31 august 2022. Momentan nu se știe dacă mezinul familiei, în vârstă de aproximativ trei ani, a fost martor direct la atacul asupra mamei sale. Victima a dus copilul în zona de intrare a casei. Ceilalți doi copii, ambii sub zece ani, nu se aflau în zona casei în momentul atacului. Toți cei trei copii se află deocamdată în grija unor rude.
Citiți mai mult:https://www.stirilekanald.ro/crima-socanta-in-austria-o-romanca-a-fost-ucisa-in-fata-casei-chiar-de-sotul-ei-20248789