Crimă șocantă în Spania. Un român de 55 de ani, principalul suspect în moartea soției sale

Un cetățean român în vârstă de 55 de ani este considerat principalul suspect în moartea soției sale de 57 de ani. Bărbatul care trăiește în Spania a fost reținut de oamenii legii, după ce vecinii celor doi s-au alarmat și au sunat la numărul de urgență.

Cumplita tragedie s-a întâmplat în centrul orașul Jerez de la Frontera, joi, 10 septembrie, în jurul orei 7:50, bărbatul fiind acuzat că și-a ucis soția, acesta murind în chinuri groaznice înainte de venirea medicilor, anunță publicația La Vangurdia.

Sursa menționată mai arată că, femeia în vârstă de 57 de ani a decedat în urma unei lupte violente care a avut loc în locuința celor doi. Vecinii au declarat că au auzit țipete și lovituri în casa românilor.
Poliția Națională l-a arestat imediat pe bărbatul de 55 de ani, însă din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Aceasta a fost găsită fără suflare în propria locuință, urmând ca autopsia să scoată la iveală cauza reală a decesului.

Publicația spaniolă mai scrie că în momentul de față, românul de 55 de ani este considerat principalul suspect în asasinarea soției sale. Oamenii legii au pornit o anchetă și urmează să afle circumstanțele producerii tragediei.
Citeşte întreaga ştire:https://www.fanatik.ro/crima-socanta-in-spania-un-roman-de-55-de-ani-principalul-suspect-in-moartea-sotiei-sale-19297707