Cum a reușit un cerșetor român din Irlanda să convingă doi pensionari să-i dea economiile lor de-o viață, de 330.000 de euro

Un cerșetor român din Irlanda a reușit să păcălească doi pensionari să-i ofere, treptat, economiile lor de-o viață, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la incredibila sumă de 330.000 de euro.

”A fost o exploatare nemiloasă a doi nevinovați”, a declarat judecătorul Sean O Donnabhain de la Curtea Penală a Circuitului Cork, care l-a condamnat pe românul Brăduț Ioșca la 6 ani de închisoare, scrie Irish Examiner.

Românul în vârstă de 39 de ani, care cerșea pe străzile din Cork, a vizat doi oameni în vârstă din oraș, cărora le-a spus de-a lungul timpului povești inventate despre suferințele sale și i-a convins astfel să-i predea, treptat, întregile lor economii de-o viață, în valoare totală de 330.000 de euro.

Bărbatul a cheltuit toți bani pe pariuri online, mai scrie sursa citată.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/cum-a-reusit-un-cersetor-roman-din-irlanda-sa-convinga-doi-pensionari-sa-i-dea-economiile-lor-de-o-viata-de-330-000-de-euro.html