Cum am exportat hoție și cerșetorie în Europa. Banda care a acaparat Westminster Bridge

CARACATIȚA CERȘETORIEI. JUSTIȚIE DE POMANĂ I. Peste 5 milioane de români au părăsit țara în ultimii ani pentru o viață mai bună. Între medici, ingineri sau constructori au plecat și infractori sau oameni disperați să scape de blestemul sărăciei.

Am exportat inteligență și competență, dar și criminalitate, hoție și cerșetorie și, chiar dacă acestea sunt periferice, s-au întors deseori împotriva imaginii românilor. Autoritățile românești nu au reușit să integreze în viitorul țării noastre comunitățile sărace, iar la exportul de sărăcie au răsuflat ușurate.

Astăzi, rețelele de cerșetorie și mică infracționalitate se întind în toată Europa, iar această imagine este asociată României.

Pe străzile din marile orașe europene sunt prezenți tot timpul cerșetori din România. Cu mâna întinsă care spune o poveste – diferită de fiecare dată și adaptată în funcție de auditoriu – ei sunt unul dintre brandurile cu care ne rușinăm. Îi avem și acasă, dar pe aceștia nu-i mai vedem.

În schimb, ne deranjează în Roma, Londra, Madrid sau Paris. Și nu doar pe noi. Nu sunt mulți, dar sunt foarte activi. Mobilitatea dată de cetățenia europeană îi ajută să se miște dintr-o parte în alta a continentului, acolo unde le este mai prielnic.

Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/tandarei-orasul-sinonim-cu-cersetoria-in-europa-cum-actioneaza-retelele-de-trafic-de-fiinte-umane-la-londra.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *