Doru din Iași s-a întors acasă din Italia şi l-a găsit pe amantul soției, dormind în WC-ul din curte cu cuţitul lângă el.

Doru Andrei H. este plecat la muncă în străinătate din 2009 şi vine în fiecare an în ţară, în concediu, timp de două săptămâni, potrivit ziarulevenimentul.ro.

În rest, Doru îi trimite lunar bani soţiei, Iasmina, ca să aibă grijă de copil şi gospodărie.

Rămasă singură, Iasmina şi-ar fi găsit un amant, pe consăteanul Neculai C, un vechi puşcăriaş, care a stat zece ani în puşcărie pentru tâlhării şi violuri.
Într-o zi, Neculai l-a sunat pe Doru şi i-a povestit detalii de la el din casă, inclusiv tatuajele de pe corpul soţiei.

Atunci soţul a intrat la idei, a sunat-o pe Iasmina, iar aceasta a negat totul, ba chiar a insistat să-l cheme acasă oricând, ca să se convingă.

Doru nu a stat mult pe gânduri, s-a urcat în autocar şi a venit acasă. Pe drum spre casă, acesta iar a primit un telefon din partea amantului, în care acesta i-a spus că dacă nu se împacă cu soția, o ia el de nevastă.

Bărbatul i-a răspuns că s-au împăcat și că ar fi ideal să îi lase familia în pace.

Ajuns acasă, Doru a avut o discuție cu soția sa, Iasmina, apoi au clarificat lucrurile și au mers la un restaurant pentru a sărbători. Când s-au întors acasă, au găsit poarta deschisă și ușa de la intrare în locuință întredeschisă.

Pe plita din casă au găsit un muc de tigară, și evident, au realizat că cineva tocmai fusese în casă. Din fericire nu dispăruse nimic.

Apoi, Doru s-a dus la W.C.-ul din fundul curţii. Când a deschis uşa, a avut un şoc: Neculai dormea dus acolo, stând în genunchi, cu capul în gaura toaletei.

Avea lângă el un cuţit băgat într-o teacă şi sforăia de mama focului. Doru a sunat la 112, solicitând un echipaj de poliţie.

Agenţii au venit imediat, l-au trezit pe Neculai, i-au pus cătuşele şi au deschis dosar penal pentru ameninţare şi violare de domiciliu.

Inculpatul a recunoscut imediat comiterea faptelor şi spera într-o condamnare cu suspendare, dar, fiind recidivist, a primit un an şi şase luni în regim de detenţie.
Citește mai mult:https://www.antena3.ro/actualitate/locale/doru-iasi-intors-acasa-italia-gasit-amant-sotie-dormind-wc-curte-cutit-651201.html