Mircea Rednic l-a dat de gol pe Ianis Hagi. Unde ar putea ajunge mijlocaşul Viitorului: ”Ştiu asta şi vă spun cu siguranţă!”

Mircea Rednic a dezvăluit că Ianis Hagi are oferte clare din campionatul Belgiei. Gică Hagi a declarat în ultima perioadă că fiul său este curtat de echipe din campionatele puternice, dar şi din Belgia.

Şansele ca Ianis Hagi să joace la Viitorul şi în sezonul următor sunt destul de mici. Gică Hagi a declarat că sezonul bun făcut de fiul său a atras interesul mai multor cluburi din campionatele puternice ale Europei. Mircea Rednic spune şi el că Ianis este un jucător interesant în străinătate şi că are informaţii că a primit oferte concrete din Belgia.

”(Ianis Hagi este dorit în Spania) Dacă e adevărat, chiar ar fi o mutare importantă pentru noi şi ar trebui să fim mândri că jucători care evoluează în România pot să joace şi în campionatele puternice. Ştiu şi vă spun cu siguranţă că Ianis are oferte şi din Belgia. Acum depinde de el, de Gică, ce îşi doreşte de la fiul lui. Dar e un jucător cu calitate şi care a crescut mult. Poate să joace în campioante puternice”, a dezvăluit Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

În ultima perioadă, au apărut mai multe informaţii că trei echipe din Belgia sunt interesate de Ianis: Genk, Anderlecht şi Standard Liege. Dintre acestea, ultima ar avea prima opţiune, după experienţa de succes pe care fosta campioană a Belgiei a avut-o cu Răzvan Marin – cumpărat de la Viitorul cu 2,4 milioane de euro şi vândut la Ajax cu 12,5 milioane de euro. Acest articol a fost preluat de pe https://www.telekomsport.ro/exclusiv-mircea-rednic-l-a-dat-de-gol-pe-ianis-hagi-unde-ar-putea-ajunge-mijlocasul-viitorului-stiu-asta-si-va-spun-cu-siguranta-18982251

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *