Italia ar urma sa impuna noi restrictii ca urmare a cresterii cazurilor COVD-19

Two cyclists working for the food delivery service Glovo ride their bike across a deserted Piazza Duomo in Milan, on March 31, 2020, during the country's lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus.,Image: 510918366, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

„Lucram la unele masuri”, a spus Toti pe Facebook, adaugand ca guvernul va cere scolilor sa alterneze lectiile online cu cele in persoana si le va spune companiilor sa sporeasca munca la distanta.

El a spus insa ca oficialii, pentru moment, nu vor introduce o interdictie de iesi din casa pe timpul noptii sau restrictii pentru baruri si restaurante.

Noi masuri ar putea fi aprobate de guvern pana luni, potrivit presei italiene.
Italia, prima tara europeana importanta care a fost lovita de COVID-19, a reusit sa aduca sub control situatia epidemiologica datorita carantinei rigide de doua luni. Dar infectiile au crescut accentuat in ultimele saptamani.

Italia a inregistrat 10.010 noi infectii vineri, potrivit ministerului sanatatii, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Tara are al doilea cel mai mare numar de morti din Europa dupa Marea Britanie, cu peste 36.000 de decese, potrivit cifrelor oficiale.
Citeşte întreaga ştire:https://www.orange.ro/info/news/mediafax/article/2986475