Italia. Îngrijitorul unei vile, condamnat la închisoare după ce l-a ucis pe George, în timpul unui jaf

Stefano Natalini, 69, îngrijitor al unei vile Gessa în Bazzano care, în noaptea între 4 și 5 decembrie 2019, împușcat spre un grup de spărgători, a fost condamnat la un an și patru luni cu suspendare după ce a omorât unul dintre hoţi, pe Georgian Ene, 32 de ani, din Lanca (România), scrie bologna.repubblica.it.
Sentința a fost luată la cererea procurorului Manuela Cavallo (care ceruse 2 ani) în timpul procesului care a avut loc la Curtea de la Bologna. Natalini, îngrijitorul unei vile din Bazzano, potrivit rechizitoriului, se face vinovat de omucidere, acuzaţie agravată de faptul că a tras focuri de armă previzând riscul de a putea lovi pe cineva.

Valsamoggia. Paznicul unei vile aude zgomote și trage cinci focuri: un român mort

În acea noapte, bărbatul se afla într-una dintre fermele din apropierea vilei împreună cu soția sa și când i-a auzit pe hoți mai întâi în hambar și apoi încercând să deschidă intrarea în cabana unde locuia, a tras la întâmplare prin fereastra băii.

Unul dintre cele cinci gloanțe trase de bărbat cu un revolver de calibru 38, deținut în mod legal, l-a lovit pe român chiar la nivelul omoplatului drept și s-a blocat în piept, provocând moartea instantanee.

Anchetatorii abia după câteva zile au reușit să îşi dea seama de identitatea tânărului și în ciuda colaborării cu poliția română, nu a fost niciodată posibilă identificarea celorlalți membri ai grupului de hoţi care nu a fost niciodată posibilă identificarea celorlalți membri ai grupului de hoţi care au reuşit să plece cu bunuri.

Natalini a fost inițial investigat pentru omor, care a fost apoi revizuit.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/italia-ingrijitorul-unei-vile-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-l-a-ucis-pe-george-in-timpul-unui-jaf_462994.html