Italia. Român agresat cu o bară de fier de doi italieni. Mărul discordiei – o sobă

Poliția din Terni a fost sunată pentru a interveni la un scandal iscat între doi italieni și un român. Totul a pornit de la o sobă și un imobil închiriat.
La Terni, poliția a intervenit într-o dispută dintre un român și doi italieni, care l-au amenințat pe acesta cu o bară de fier. Mărul discordiei era o sobă cu peleți pe care unul dintre cei doi italieni, care fusese chiriaș în casa unde locuia acum românul, lăsase soba drept plată pentru ultima lună de chirie.

Cei doi italieni se întorseseră acum la fosta locuință, căutând să intimideze chiriașul român pentru a recupera soba. Cum acesta a opus rezistență, l-au amenințat și agresat cu o bară de fier.

Soldații Arma i-au surprins pe cei doi Terni de 30 și 34 de ani, cunoscuți de poliție, în timp ce îl amenințau pe român, după ce intraseră deja în casă și reușiseră să intre în posesia sobei, potrivit corrieredellumbria.com.

Carabinierii cu greu i-au calmat și apoi i-au denunțat în stare libertate pe cei doi agresori pentru infracțiunile de amenințare, deteriorare și exercitare arbitrară a motivelor lor cu violență asupra lucrurilor. Acum, anchetatorii Arma verifică dacă cei doi și-au plătit cu regularitate chiria, pentru a stabili proprietatea sobei pe peleți care a declanșat actele de violență.

Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-roman-agresat-cu-o-bara-de-fier-de-doi-italieni-marul-discordiei-o-soba_456850.html