Italia: Trei români au intrat în casa unui alt român și l-au jefuit în ziua de Crăciun. L-au bătut cu bestialitate

Cei trei români s-au înțeles, și-au făcut planul pentru ziua de Crăciun și au intrat în casa unui conațional. Acesta avea să fie bătut, jefuit și amenințat să spună unde ține toți banii.

Carabinierii de la stația Mentana au reușit să-i prindă în timp record pe cei trei tineri români cu domiciliul în Palombara Sabina.

Românii au vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, iar al treilea este un minor. Aceștia sunt însă cercetați în stare de libertate pentru că au intrat în casa compatriotului lor din Fonte Nuova, iar sub amenințarea armei l-au jefuit. Ulterior s-a descoperit că acestea erau arme cu aer comprimat.

Atacul a provocat victimei lovituri puternice la cap care îl vor ține aproximativ două săptămâni în spital. Atacatorii așteaptă acum finalizarea anchetei și trimiterea în judecată.

Pentru moment oamenii legii nu cunosc alte detalii și nu își explică modul în care cei trei români au ales să dea lovitura de Crăciun chiar în casa unui alt conațional. Pentru moment nu se exclude nici o altă variantă. Cercetările continuă.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-trei-romani-au-intrat-in-casa-unui-alt-roman-i-l-au-jefuit-in-ziua-de-craciun-l-au-batut-cu-bestialitate_433733.html