Italia. Un român beat a furat o mașină și a provocat HAOS pe o stradă din Ferrara. Număr RECORD de infracțiuni comise

Un român a provocat haos pe o stradă din localitatea Ferrara, după s-a urcat beat la volanul unei mașini furate.
Un român în vârstă de 21 de ani, rezident în Italia, este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni după ce a furat maşina unui vecin și a provocat haos pe străzi. Într-un final, românul s-a înfipt cu autoturismul într-o statuie de pe marginea drumului.

Poliţiştii l-au prins pe șoferul aventurier, deşi acesta fugise de la locul faptei, relatează publicația ferrara24ore.it.

Românul a condus în zig-zag și a băgat spaima în locuitori

Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, în Ferrara, capitala provinciei cu acelaşi nume (regiunea Emilia-Romagna). Tânărul s-a îmbătat, s-a urcat la volanul unui Fiat Punto, şi a început să conducă haotic pe mai multe străzi din oraş, în special pe Corso Giovecca.

Potrivit martorilor, românul nu reuşea deloc să păstreze controlul volanului, conducând în zig-zag. La un moment dat, a traversat pista pentru biciclete şi s-a înfipt cu maşina într-o statuie de pe marginea drumului.

Românul a reuşit să iasă din maşină şi a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins rapid.

Alcoolemie de cinci ori mai mare decât cea permisă de lege.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au descoperit ca tânărul român avea la momentul producerii accidentului o alcoolemie de cinci ori mai mare decât cea permisă la volan.

La scurt timp de la producerea accidentului, la locul accidentului a venit şi proprietarul maşinii, care a precizat că maşina i-a fost furată din curte cu o seară înainte.

Românul riscă acum ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea unui număr record de infracţiuni. El este acuzat, printre altele, de conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, furt, violarea proprietăţii private, conducere periculoasă a autoturismului, conducere pe pista pentru biciclişti, fugă de la locul accidentului, distrugerea unui edificiu şi încălcarea restricţiilor impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/italia-un-roman-beat-a-furat-o-masina-si-a-provocat-haos-pe-o-strada-din-ferrara-numar-record-de-infractiuni-comise_464663.html