Italia: Un român de 22 de ani a murit înecat în timp ce era la scăldat cu prietenii

O duminică de relaxare și distracție cu prietenii s-a transformat pentru un tânăr român de numai 22 de ani într-o tragedie, el a murit înecat în timp ce făcea baie în râul Sesia din Piemonte, informează La Stampa.

Totul s-a petrecut în după amiaza zilei de 31 mai, în zona podului feroviar Romagnano Sesia. Băiatul, de origine română și cu domiciliul la Romagnano, petrecea după-amiaza pe malul râului cu un grup de prieteni. Potrivit unei prime reconstituiri a faptelor, el s-ar fi aventurat în traversarea râului de la un mal la altul, de pe malul Romagnano spre cel din Gattinara. La un moment dat, prietenii nu l-au mai văzut înotând la suprafața apei și, îngrijorați, au chemat ajutoare.

Din păcate, când echipa de scafandri a reușit să-l găsească, tânărul era fără viață. Nu este exclus ca, în timp ce înota, băiatul să se fi simțit brusc rău și să-și fi pierdut forțele.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/italia-roman-de-22-de-ani-murit-inecat-in-timp-ce-era-la-scaldat-cu-prietenii/