Mama Andreei, tânăra româncă dispărută de 4 luni în Italia, rupe tăcerea: „Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!”

Despre Andreea Rabciuc, o româncă de 27 de ani, campioană la tir, nu se mai știe nimic de 4 luni. A dispărut fără urmă în Italia. Mama fetei a lansat un apel disperat către oricine are informații utile pentru a-și găsi fiica.
De patru luni de zile, anchetatorii italieni speră că vor descoperi o pistă clară care să elucideze misterul dispariţiei româncei.
Andreea a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la 7 dimineaţa. A plecat în grabă de la o petrecere, care a avut loc într-o rulotă, în Montecarotto, o zonă rurală din provincia Ancona, Italia. Tânăra s-ar fi certat toată noaptea cu logodnicul italian, apoi i-a trimis un mesaj audio fostului iubit.

La 4.20 dimineaţa, Andreea şi-a sunat tatăl, care lucrează în Spania, dar bărbatul dormea şi nu i-a răspuns. I-a lăsat un mesaj în care îi spunea că are probleme.

Cei prezenţi la petrecere au povestit că logodnicul i-a luat fetei telefonul, iar tânăra a plecat fără să spună unde se duce. Din acea dimineață, de Andreea nu mai știe nimeni nimic.
Iubitul româncei de 27 de ani, cercetat pentru răpire
Prima ipoteză a fost cea potrivit căreia românca ar fi plecat voit, dar au apărut elemente care sugerează implicarea altor persoane în dispariția tinerei. Presupusa ceartă cu iubitul ei Simone Gresti – cercetat acum pentru răpire – este verificată de anchetatori. El este considerat principalul suspect, mai ales că nu ar fi anunţat imediat dispariţia și s-ar fi certat cu Andreea în acea seară.

„Se certau încontinuu. La un moment dat abia așteptam să plece. Sâmbătă dimineața, trebuie să fi fost ora 7, am văzut-o pe fată plecând spre stradă”, spune proprietarul cabanei unde a avut loc petrecerea, potrivit publicației today.it.
Citiți mai mult:https://observatornews.ro/extern/mama-andreei-tanara-romanca-disparuta-de-4-luni-in-italia-rupe-tacerea-aveti-curaj-sa-vorbiti-si-sa-spuneti-adevarul-478284.html