Margareta Buffa, o româncă adoptată în Italia, a fost condamnată pe viaţă după ce şi-a torturat până la moarte prietena

Tribunalul din Trapani a pronunţat luni sentinţa în cazul unei crime oribile care a avut loc la Marsala, în 2019.
O româncă înfiată în Italia a ucis împreună cu un italian o altă româncă, la rândul ei adoptată.
Margareta Buffa, 31 de ani, născută în România şi adoptată în Italia, a primit închisoare pe viaţă după ce a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit şi a incendiat-o pe prietena ei, Nicoletta Indelicato, 25 de ani, în noaptea de 16 spre 17 martie 2019, relatează Blog Sicilia.
Aceasta a avut şi un complice:,Carmelo Bonetta, 36 de ani, care a primit 30 de ani de închisoare. „Acum este clar. Margareta este o escortă plătită şi a vrut să o implice pe Nicoletta în cercul ei de prostituţie. Carmelo Bonetta şi Nicoletta Indelicato erau sclavii ei. Trebuiau să facă orice dorea, altfel devenea violentă”, a spus avocatul familiei victimei.
Cei trei erau prieteni, dar înainte de crimă se iviseră neînţelegeri între ei şi erau certaţi. Martori povestesc că Margareta şi-a ameninţat prietena.
Nicoletta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019, după ce a plecat să se întâlnească cu un prieten. Părinţii ei adoptivi au anunţat poliţia şi întreaga comunitate din Marsala s-a mobilizat pentru găsirea ei. Cadavrul ei a fost descoperit după două zile pe un câmp.
Margareta şi complicele ei au torturat-o pe Nicoletta. La autopsie au fost descoperite 12 lovituri de cuţit pe corpul victimei – două dintre ele i-au fost fatale: una în spate, care i-a perforat un plămân şi alta în gât, care i-a secţionat jugulara. Criminalii ei au stropit-o apoi cu benzină şi i-au dat foc. Ancheta a stabilit că murise atunci când a fost incendiată. Trupul pe jumătate carbonizat a fost îngropat într-o podgorie.
Citeste mai mult:https://adevarul.ro/news/eveniment/margareta-buffa-romanca-adoptata-italia-fost-condamnata-viata-si-a-torturat-moarte-prietena-1_60197fc75163ec42718b6e55/index.html