Mărturia revoltătoare a unui român din Spania care, ani la rând, şi-a abuzat sexual fiica minoră

Un român din Spania este acuzat că a abuzat-o pe fiica cea mică a partenerei sale. Bărbatul a recunoscut tot şi a povestit cu lux de amănunte cum întreţinea relaţii sexuale cu fetiţa, scrie Adevărul.ro
Un cetăţean român rezident în localitatea spaniolă Vila-Real se află în centrul atenţiei după ce a abuzat de copila fostei sale soţii. Bărbatul a fost arestat, iar la finele anului trecut a apărut deja în faţa judecătorului la Tribunalul Provincial Castellon.
Fără nicio remuşcare, el a detaliat tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului, inclusiv perversiunile la care o supunea pe fata fostei sale partenere, care avea pe atunci 12 ani.
Portalul El Periodico Mediterraneo notează că românul riscă acum 15 ani de închisoare pentru faptele sale. Pus în faţa magistraţilor, el a povestit că a dat 1.100 de euro pe jucării erotice şi a detaliat cum a abuzat timp de doi ani de fată. Faptele de care este acuzat au avut loc în 2018 şi 2019. „Am atins-o peste tot şi am făcut de multe ori inclusiv sex oral cu ea. Şi am folosit şi jucăriile”, a spus cetaţeanul român aflat în boxa acuzaţilor.
Fosta sa parteneră spune că a avut încredere totală în partenerul ei şi nu a bănuit niciun moment ce se întâmplă. Fiica ei era traumatizată şi a fost ameninţată în mai multe rânduri că va fi pedepsită dacă îi va spune ceea ce se întâmplă.
Citeste mai mult:https://www.g4media.ro/adevarul-ro-marturia-revoltatoare-a-unui-roman-din-spania-care-ani-la-rand-si-a-abuzat-sexual-fiica-minora.html