Nicoleta a fost ucisă în Spania de fostul soţ, cu care se împăcase acum două luni. Filmul crimei care a îngrozit comunitatea din Alovera

Sâmbătă noapte, o crimă oribilă a şocat comunitatea din oraşul Alovera, provincia Guadalajara, Spania. O româncă a sfârșit ucisă de fostul ei soț, la doar 41 de ani. Publicația El Espanol a dezvăluit detalii teribile despre viața pe care a trăit-o Clara Nicoleta alături de cel cu care împărțise 13 ani de căsnicie.
Vara trecută, Nicoleta Clara nu a mai suportat chinurile și a spus destul. După 13 ani de căsnicie, românca de 41 de ani a decis să divorțeze de Alvaro, partenerul ei spaniol în vârstă de 54 de ani.

Și-a spus că merită mai mult, se săturase ca bărbatul ei să nu găsească locuri de muncă stabile și că ea trebuia să muncească pentru doi, nu mai voia scandaluri și era sătulă de crizele lui de gelozie. Ajunsese până într-acolo încât nu o mai lăsa să se machieze, scrie El Espanol.
În urmă cu două luni, însă, când se afla la serviciu, românca i-a spus prietenei sale Davinia că l-a iertat pe Alvaro și că vrea să-i mai acorde o șansă. Ceea ce s-a și întâmplat.
Aşa că Nicoleta a divorţat.
L-a reprimit acasă, iar sâmbăta trecută a înjunghiat-o mortal.
Filmul crimei din Alovera. Nicoleta Clara a devenit 15-a femeie ucisă de partener în Spania, în 2021
Nicoleta a fost ucisă, sâmbătă noapte, într-un apartament din orașul Alovera din Guadalajara, pe strada Octavio Paz, în jurul orei 22:35.

Chiar agresorul a fost cel care a sunat la poliție. La fața locului a ajuns și un echipaj de prim-ajutor, însă pentru româncă nu se mai putea face nimic, în afară de constatarea decesului.

Potrivit publicației iberice, Clara Nicoleta a devenit astfel 15-a victimă a violenței domestice în Spania, în acest an.
Citeşte întreaga ştire:https://observatornews.ro/extern/nicoleta-a-fost-ucisa-in-spania-de-fostul-sot-cu-care-se-impacase-acum-doua-luni-filmul-crimei-care-a-ingrozit-comunitatea-din-alovera-422535.html