O familie din Franţa a GĂZDUIT GRATUIT un MIGRANT. Acesta le-a VIOLAT FETIȚA de 12 ani

În această săptămână, un migrant a fost găsit vinovat de faptul că a violat o fetiță de 12 ani, a cărei familie l-a găzduit gratuit.
Bătbatul a fost judecat în instanța tribunalului Assises du Nord, sub acuzația de „viol” și „tentativă de agresiune sexuală” împotriva unei fete foarte tinere. Faptele au fost recalificate drept „abuz sexual”. El a fost condamnat pentru că a violat fetiţa de 12 ani a celor care l-au primit în casă din compasiune şi pentru asta au fost „răsplătiţi”, potrivit La Voix de Nord.
Migrantul a obținut azil în 2013. Declarase la acea vreme că fugea de „persecuție politică”. De îndată ce a ajuns în familie, le-a violat fetiţa și a fost arestat. El pretinde că este îndrăgostit de fetiţă și că ea simte același lucru față de el. Juriul l-a găsit vinovat de „agresiune sexuală” și a declarat că fetița nu a putut să-și dea acordul pentru relația sexuală din cauza vârstei prea mici, la momentul abuzului avea doar 12 ani.
După trei zile de audiere, a fost în cele din urmă condamnat la 5 ani de închisoare, dintre care unul a fost cu suspendare și pus în arest pentru „abuz sexual”. Curtea Assize du Nord a constatat că, din cauza vârstei fetei, fata nu a putut să-și dea consimțământul pentru relațiile sexuale cu un adult. Avocatul a refuzat să comenteze decizia.
Aceasta stire a fost preluata de pe evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *