O grupare care ducea tinere pentru a practica prostituţia în Irlanda, Finlanda şi Emiratele Arabe Unite a fost prinsă de polițiști

Doi membri ai unei grupări de trafic de persoane şi proxenetism destructurate în 2018 au fost prinşi de poliţişti în Dâmboviţa, în urma a două percheziţii. Gruparea ducea tinere pentru a practica prostituţia în Irlanda, Finlanda şi Emiratele Arabe Unite, cei doi suspecţi, reţinuţi pentru 24 de ore, ocupându-se de aducerea în ţară a profitului infracţional.

”La data de 5 mai 2020, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T., au efectuat două percheziţii domiciliare în judeţul Dâmboviţa la membrii unei grupări destructurate în cursul anului 2018. Astfel, au fost depistaţi doi membri ai grupării, de 53 şi 58 de ani, ce ar fi sprijinit activitatea infracţională a liderului şi a membrilor din eşalonul superior, mai ales prin aducerea în ţară a profitului infracţional obţinut de grupare pe teritoriul Irlandei prin proxenetism, trafic de persoane, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, tentativă de omor şi alte infracţiuni cu violenţă”, a transmis, miercuri, Poliţia Romănă.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi bani, documente, înscrisuri, telefoane mobile şi o armă tip airsoft, cei doi suspecţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore.
Citeşte întreaga ştire:https://psnews.ro/o-grupare-care-ducea-tinere-pentru-a-practica-prostitutia-in-irlanda-finlanda-si-emiratele-arabe-unite-a-fost-prinsa-de-politisti-388520/