O româncă din Austria a devenit Miss Fitness 2021. Care sunt secretele din spatele succesului.

O româncă stabilită în Austria a câștigat titlul de Miss Fitness Model 2021. După o perioadă solicitantă de antrenament, românca a reușit să se afirme față de toate celelalte zeci de concurente.
Laura Cepeu, o româncă din Salzburg, în vârstă de 33 de ani, a câștigat concursul Miss Fitness Model 2021. Ediția curentă a fost a 17-a a show-ului din Austria. Românca a muncit un an de zile pentru a concura, la sfârșitul lunii iunie, la „Fitgala”, unde a reușit să se afirme în ciuda celorlalte zeci de concurente.

O româncă din Austria este Miss Fitness 2021.
Laura Cepeu, dansatoare de balet, a muncit din greu pentru a ajunge să câștige competiția. Ea a povestit presei că perioada a fost una foarte solicitantă, însă a reușit să-și găsească energia și forța necesare pentru a merge mai departe.

Fitgala la care a participat românca s-a desfășurat în hotelul de wellness Almesberger din Austria Superioară, aceasta fiind moderată de profesoara de fitness austriacă Andrea Eckerl-Braz. Femeia a câștigat de cinci ori Miss Fitness Austria.

“Toată lumea a fost drăguță anul acesta. Deci sunt cu atât mai fericită că am câștigat concursul”, a declarat Laura Cepeu jurnaliștilor. “Din punct de vedere mental, sunt bine când mă antrenez. Mă face să mă simt pozitiv”, a mai spus câștigătoarea Miss Fitness 2021.

Laura Cepeu este și instructor de fitness la MyGym Nord încă din anul 2011. Ea a mărturisit că forța și energia de care are nevoie le dobândește în urma sesiunilor de meditație. “Vorbește cu tine însuți, crede în tine sau în Dumnezeu, orice vrei. Ascultă muzica care îți place. Fă lucrurile pe care ți le-ai propus. Și dacă lucrurile nu merg bine, fă-o cu disciplină”, a spus Laura Cepeu.

Punctul slab al acesteia nu îl reprezintă abdomenul, ci brațele, despre care spune că sunt „subțiri genetic”. Nu are însă, nicio problemă în a-și menține stomacul plat.

Laura Cepeu are 33 de ani și este mamă a unui copil de opt ani. Românca este instructor de fitness din anul 2011, la un studio al cărei proprietar a fost premiat pentru activitatea sa. Bărbatul, pe nume Manfred Petautschnig, a participat la Strongman Martin Hoi, unde ar fi concurat și culturiștii Doris Grausam, Larl Hauer și Christian Janatsch.

Laura Cepeu a studiat, în România, la o școală de muzică și dans timp de 12 ani de zile. După ce a absolvit liceul, s-a deplasat în New York, unde s-a antrenat ca instructor de fitness. Ulterior, s-a stabilit în Austria. Românca este și redactor la revista „Salzburger FENSTER Magazin”, potrivit ziarulromanesc.at.
Citeşte întreaga ştire:https://evz.ro/o-romanca-din-austria-a-castigat-miss-fitness-2021-care-sunt-secretele-din-spatele-succesului-foto.html