O româncă din Spania, mamă a 5 copii, a fost ucisă de bărbatul ei, care apoi a dat-o dispărută şi s-a internat la psihiatrie

O româncă de 34 de ani a fost găsită fără viață în magazia locuinței sale din orașul spaniol Lleida. Principalul suspect este bărbatul cu care are cinci copii. Individul a fost arestat.
Suspectul a anunțat autoritățile în urmă cu câteva zile că femeia a dispărut de acasă. După care s-a internat într-o clinică de psihiatrie.

Irina Mihaela a fost dată dispărută de cel cu care își împărțea traiul, la începutul săptămânii trecute. Individul de 40 de ani a anunțat autoritățile că femeia n-ar mai fi venit acasă și, la scurt timp de la apel, s-a internat într-o clinică de psihiatrie, acuzând probleme de sănătate mintală. Cei din familia Irinei spun că femeia i-a sunat chiar înainte de tragedie. Era bucuroasă că urma să vină în țară de sărbători.
Citește mai mult:https://stirileprotv.ro/stiri/international/o-romanca-stabilita-in-spania-a-fost-gasita-moarta-la-o-saptamana-dupa-ce-a-disparut-ce-au-aflat-politistii-ulterior.html