O româncă nu-și găsește soțul, dispărut în Franța de 5 zile: „Avem patru copii, suntem disperați. A fost bătut de niște persoane”

Un român în vârstă de 40 de ani e de negăsit de 5 zile, iar soția lui îl caută disperată. Ultima informație despre el e că a fost abandonat în gara Caen, în nordul Franței, sâmbătă, după cum scrie românca pe pagina ei de Facebook.
Florina Iftode a lansat miercuri un apel disperat pe rețelele de socializare și pe mai multe grupuri ale românilor imigranți în Europa, încercând să afle orice informație care să o ajute să-și găsească soțul. Femeia spune că acesta a dispărut de sâmbătă și nu are nicio informație despre el. „Bună ziua! Nu știu ce să mă mai fac sunt disperată nu-mi găsesc soțul Florin Iftode de sâmbătă după-amiaza, a fost abandonat în gara Franței Caen, nu dăm de el nu are telefon, a fost bătut de niște persoane care au fost la muncă cu el.
L-au bătut și la dus la gara care l-ați văzut vă rog să mă anunțați pe Facebook suntem disperați, avem 4 copii, soțul are 1,90, vârsta 40 ani, născut în 1981, 13 ianuarie, vă rog să mă contactați, sunt disperată ??”, e mesajul postat de Florina și redistribuit de mii de ori. Femeia a mai scris, într-un comentariu la postare, că cei care i-ar fi agresat soțul sunt cunoscuți de-ai acestuia, din aceeași comună ieșeană din care e și el.
Citeste mai mult:https://www.libertatea.ro/stiri/o-romanca-nu-si-gaseste-sotul-disparut-in-franta-de-5-zile-3445757