Răsturnare de situație în cazul copilului dispărut și găsit mort în Italia. Mama lui l-ar fi strangulat și s-ar fi sinucis

Apar noi informații în cazul care a șocat întreaga Italie.

Copilul în vârstă de patru ani, care fusese dat dispărut și a fost găsit mort ulterior, ar fi fost ucis prin strangulare de către mama lui, transmite Daily Star.

Viviani Parisi, DJ din Sicilia, în vârstă de 43 de ani și băiețelul ei, Gioele, au dispărut după ce femeia i-a spus soțului că face un drum până la Messina să-și cumpere pantofi. Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor că soția lui căzuse în depresie, accentuată de izolarea din timpul stării de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. Dar tot el și prietenii spun că „n-ar fi făcut rău unei muște”.

Viviani a fost văzută ultima oară în dimineața zilei de 3 august. Trecea peste bariera care separă sensurile de circulație pe o autostradă din Sicilia, după o coliziune rutieră ușoară, care, în mod clar, nu s-a soldat cu victime. Un martor susține că era cu un copil, altul spune că era singură.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit după cinci zile într-o pădure din apropierea șoselei, lângă un stâlp de înaltă tensiune, nu departe de orașul Caronia.
Acum, autoritățile spun că Viviana l-a strangulat pe fiul său, până l-a lăsat inconștient, înainte de a se arunca de pe un stâlp de electricitate.

De asemenea, oficialii cred că femeia și-a lăsat în mod intenționat telefonul mobil acasă pentru ca autoritățile să nu-i poată detecta locația în care se află.

Viviana ar fi fost descrisă de martori ca fiind „extrem de agitată” și a fost surprinsă în timp ce își ținea copilul în brațe în timp ce urca pe o șină.

Cu toate acestea, tatăl copilului susține în continuare că nu crede că soția lui și-a ucis copilul.

„Viviana nu l-a ucis, îl iubea prea mult. Soția mea nu l-a atins niciodată, nici măcar cu un deget. Încă cred că au fost atacați de animale”, a mai spus el.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/rasturnare-de-situatie-in-cazul-copilului-disparut-si-gasit-mort-in-italia-mama-lui-l-ar-fi-strangulat-si-s-ar-fi-sinucis.html