Româncă bătută de soț în Italia, din cauză că nu a vrut să se plimbe cu el. „Violența fizică și psihologică durează de 20 de ani” .

Carabinierii din Castiglione dei Pepoli, provincia Bolgna, nordul Italiei, au arestat un român de 50 de ani, care și-a agresat soția din cauză că „nu a vrut să iasă la plimbare cu el”, scrie publicația Il Resto del Carlino.
Incidentul s-a petrecut marți, 30 august. Lovită cu pumnul în față, femeia, 40 de ani, a reușit să fugă din casă și s-a încuiat în mașină, de unde a sunat la serviciile de urgență. Soțul a urmărit-o și a încercat să o scoată din vehicul. A fost reținut de agenți în momentul în care deja spărsese parbrizul. A opus rezistență și a fost încătușat. Victima le-a spus carabinierilor că este victima unor bătăi și violențe psihologice de douăzeci de ani, dar nu l-a denunțat niciodată: „Am trecut prin ani de violență fizică și psihologică. Mi-e frică și acum!”. Procurorul, sesizat despre arestarea bărbatului de 50 de ani, pentru infracțiuni de maltratare în familie, rezistență la un funcționar public și spargerea parbrizului mașinii soției sale, a fost plasat în închisoare.
Citeşte întreaga ştire: https://www.libertatea.ro/stiri/romanca-batuta-de-sot-pentru-ca-nu-a-vrut-sa-iasa-la-plimbare-cu-el-in-italia-4261425