Româncă condamnată la închisoare în Olanda, după ce a fost prinsă furând din coletele de pe banda de sortare

O angajată a firmei de curierat PostNL din Olanda a fost condamnată la două săptămâni de închisoare cu suspendare. Autoritățile au stabilit că, în timp ce sorta colete în centrul de distribuție, deschidea pachete și introducea conținutul lor în poșetă sau sub haine.

Femeia deschidea coletele și fura produse.

Potrivit publicației Omroep Brabant, în timpul turei de noapte în care lucra femeia au fost găsite cutii deschise sub banda rulantă unde lucra. În poșeta acesteia au fost găsite două încărcătoare și un telefon iPhone. De asemenea, există înregistrări ale camerelor de supraveghere care o arată pe femeie deschizând coletele și ascunzând conținutul sub haine. Confruntată, româna în vârstă de 30 de ani a mărturisit furtul.

Procurorul a cerut o pedeapsă mai mare de trei săptămâni de închisoare, deoarece justiția consideră că angajatorii ar trebui să se poată baza pe angajații lor. În plus, oamenii trebuie să aibă încredere că pachetele pe care le comandă nu vor fi deschise.

Românca a fost judecată și condamnată în lipsă.

Pentru că tânăra nu s-a prezentat la proces și nici nu i se cunoaște adresa actuală, instanța a considerat inutilă impunerea unui ordin de muncă în folosul comunității, așa cum este obișnuit pentru acest tip de infracțiune.

Judecătorul i-a aplicat româncei doar o pedeapsă cu suspendare, ținând cont că nu a mai comis anterior alte infracțiuni. Totuși, dacă va comite din nou acest tip de infracțiune, pedeapsa nu va mai fi atât de blândă, mai scrie sursa citată.
Citește mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/romanca-condamnata-la-inchisoare-in-olanda-dupa-ce-a-fost-prinsa-furand-din-coletele-de-pe-banda-de-sortare_500222.html