Scandal sexual în Suedia cu prostituate românce! Sunt implicați preoți, politicieni și vedete TV

O amplă anchetă a polițiștilor din Suedia a dus la destructurarea unei rețele de trafic de persoane în Suedia.
Fostul boxer și vedetă TV, Paulo Roberto, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat de poliție după razii efectuate la mai multe adrese din Stockholm în care funcționau bordeluri, scrie Expressen.
Președintele Consiliului Municipal din Kungsbacka, Hans Forsberg și un preot cu rang înalt au fost arestați și amendați după ce au apelat la serviciile sexuale ale unor prostituate din România.

Proprietarul apartamentului unde funcționa bordelul ilegal a spus că a fost contactat de o femeie din România
În total, 11 persoane sunt urmărite penal pentru că au cumpărat servicii sexuale de la prostituate românce, după o acțiune a poliției din Orgryte. Mai mult, poliția suedeză a precizat că la apartamentul-bordel în care au fost prinși, cea mai populară era o copilă de 15 ani din România.

Proprietarul apartamentului unde funcționa bordelul ilegal a spus că a fost contactat de o femeie din România la începutul anului, care a văzut reclama pe site-ul de rezervări, Airbnb, și pentru șase zile a plătit 6000 de coroane suedeze.
Citeşte întreaga ştire:https://www.fanatik.ro/scandal-sexual-in-suedia-cu-prostituate-romance-sunt-implicati-preoti-politicieni-si-vedete-tv-19226193