Tată român din Italia mort în urma unor răceli netratate. Familia are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

„Un mesaj pentru fiica mea: în ochii mei nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin. Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea.”
Acestea sunt cuvintele, publicate pe Facebook de Costel Sava, pe care fiica lui le va păstra în suflet toată viața, după tragica moarte a tatălui ei. Fiindcă în urmă cu câteva zile Costel a murit în Italia, unde plecase la muncă pentru a putea oferi fetiței sale o viață mai bun și un viitor decent, dar și pentru a-și ajuta părinții, bătrâni și bolnavi, să supraviețuiască într-o țară precum România, în care această categorie este cea mai neglijată dintre toate.
Conaționalul nostru avea 47 de ani și era originar din Bârlad, informează ziarul vasluian Vremea Nouă, dar trăia în Italia, la Genova (Liguria), unde lucra pe un șantier naval.

Costel Sava era despărțit de fosta soție, iar fiica lui, în vârstă de numai 15 ani, era centrul Universului său. Acum, adolescenta va fi nevoită să-și continue viața fără tatăl ei alături să o susțină.

Părinții românului nostru pe de altă parte, pe care Costel îi ajuta constant și le trimitea bani, sunt constrânși acum să se ocupe de repatrierea fiului lor și de înmormântare, fiind nevoiți să cheltuie circa 4.000 de euro pentru toate acestea.
Citiți mai mult:https://www.rotalianul.com/tata-roman-din-italia-mort-in-urma-unor-raceli-netratate-apelul-familiei-pentru-ajutor/