Un bărbat căutat pentru tentativă de omor în Olanda a fost prins în orașul Voluntari

Un bărbat de 28 de ani, urmărit de autorităţile olandeze pentru infracţiunea de tentativă la omor, a fost depistat de poliţiştii români în oraşul Voluntari, scrie Agerpres.
“Ieri, 6 august, poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale au depistat în oraşul Voluntari, judeţ Ilfov, un cetăţean olandez, în vârstă de 28 de ani, urmărit internaţional, la solicitarea autorităţilor olandeze, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi ameninţare”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române. Potrivit poliției, persoana în cauză ar fi lovit victima cu un ciocan la nivelul capului, spunându-i, în acelaşi timp, “o să te omor”. Victima a rămas în viaţă cu mult noroc, datorită zonei în care a fost lovită şi anume puţin deasupra tâmplei. Bărbatul a fost depistat în urma cooperării prin reţeaua ENFAST dintre Poliţia Română şi autorităţile olandeze. Persoana urmărită a fost prezentată Curţii de Apel Bucureşti, care a dispus arestarea provizorie pentru 15 zile, în vederea predării.
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/un-barbat-cautat-pentru-tentativa-de-omor-in-olanda-a-fost-prins-in-orasul-voluntari-3088038