52 de români acuzați că au furat din casele victimelor inundațiilor din Germania. La cât se ridică prejudiciul

Mai multe case și apartamente din zonele afectate de inundații din Germania au fost jefuite de hoți. Printre aceștia au fost identificați și 52 de suspecți români, potrivit poliției germane, iar prejudiciul se ridică la aproape 230.000 de euro, a relatat sâmbătă, 4 septembrie, Observator News, care citează publicația kstda.de.
Peste 193 de infracțiuni au avut loc în Renania de Nord-Westfalia, potrivit Ministerului german de Interne. Cele mai multe jafuri au avut loc în orașele Hagen, Euskirchen, Erftstadt și Stolberg. Poliția a reușit să identifice 145 de persoane suspectate de furt, printre care 52 de români, 27 de germani și 12 turci. Prejudiciul provocat se ridică la suma de 227.000 de euro. Potrivit Ministerului de Interne german, valoarea pagubelor ar putea crește, având în vedere că investigațiile sunt încă în curs.
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/52-de-romani-acuzati-ca-au-furat-din-casele-victimelor-inundatiilor-din-germania-la-cat-se-ridica-prejudiciul-3720880