Anunț important pentru cetățenii români din Irlanda!

Anunț important pentru cetățenii români din Irlanda care au nevoie de servicii consulare în această perioadă și care au de colectat pașapoarte sau alte documente:
PROGRAMUL DE LUCRU cu publicul la Secția Consulară Dublin este, momentan, SUSPENDAT!
Întreg personalul consular rămâne la dispoziția cetățenilor români pentru acordarea de asistență consulară în situații deosebite sau care prezintă un caracter URGENT.
Astfel, dacă vă regăsiți într-o situație de urgență, care necesită deplasarea dvs. în România și nu dețineti document de călătorie valabil, este necesar să ne contactați telefonic la 00353864684351 sau prin e-mail la [email protected], cu 3-5 zile înainte de data plecării, pentru a obține o programare.
Vă rugăm să nu vă prezentați la sediul Ambasadei fără programare!
Persoanele interesate de ridicarea pașapoartelor/ certificatelor de naștere/ certificate de căsătorie vor fi contactate TELEFONIC în vederea stabilirii unei PROGRAMĂRI pentru colectarea acestora, pe măsura ridicării restricțiilor de deplasare impuse, în context Covid-19, de Guvernul irlandez în Foaia de parcurs privind relaxarea restricțiilor, cu aplicabilitate din 18 mai 2020.
Foarte important!
Vă sfătuim să nu apelați la serviciile unor persoane sau societăți de consultanță care pretind a fi colaboratori ai oficiilor consulare, în scopul obținerii unor programări pentru servicii consulare sau ridicare a documentelor. Puteți fi victime ale unor înșelăciuni.
Mulțumim pentru înțelegere!
Sursa: Ambasada Romaniei in Irlanda
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiripesurse.ro/anunt-important-pentru-cetatenii-romani-din-irlanda_1464947.html