Abia întors din Germania și-a sfârtecat propria mamă, în fața soției și fiicei sale

Abia întors din Germania, un bărbat din Timișoara și-a sfârtecat propria mamă, în fața soției și fiicei sale: „Era un băiat extraordinar!”

Liniştea unui cartier din Timişoara a fost zguduită de un scandal care i-a înmărmurit pe vecini. Strigăte disperate de ajutor veneau în toiul serii din apartamentul unei familii despre care spun că părea liniştită. Soţul abia venise acasă din Germania pentru a-şi petrece sărbătorile cu cei dragi.
„Am auzit gălăgie, femeia strigând la poliţie să vină cât mai repede să spargă uşa. Extrem de panicată că de aia am auzit şi cu geamul închis.” „Un băiat extraordinar şi familia extraordinară şi mama şi se ajutau şi nu cred că are cum. Nu ştiu, niciodată nu i-am auzit certându-se. Foarte liniştită familie”, spune vecinii.
În familie, însă, erau probleme. Bărbatul de 51 de ani abia fusese externat de la Clinica de Psihiatrie, unde a mers în urmă cu două zile chiar cu soţia să-şi trateze dependenţa de alcool. Aseară şi-a ieşit din fire.

În timp ce se certa cu soţia, fiica lor de 15 ani a sunat-o pe bunica sa care locuieşte în blocul de vizavi să vină să aplaneze conflictul. Bătrâna de 74 de ani avea să-i cadă victimă.

periate de furia bărbatului, mama şi fiica s-au baricadat în dormitor, în schimb bătrâna nu a putut să scape din mâinile propriului fiu. Bărbatul şi-a înjunghiat mama cu un cuţit şi apoi şi-a ameninţat şi soţia şi fiica. Copila a sunat la 112 după ajutor. Pentru bătrână nu s-a mai putut face nimic. A murit imediat ce a ajuns la spital, deşi medicii au încercat să o resusciteze mai bine de o oră.

„Leziunile interne provocate de cuţit ca urmare a agresiunii au fost mult prea severe. Plăgile înjunghiate erau şi la nivel torcic şi la nivel abdominal şi anterior şi posterior. Erau cred că opt leziuni”, a declarat dr. Mihai Grecu, Șef UPU Spitalul Județean de Urgență Timișoara.

Agresorul a fost încătuşat de poliţişti şi dus la secţie. Este reţinut, iar la momentul crimei era sub influenţa băuturilor alcoolice.
Citeşte întreaga ştire:https://www.timpul.md/articol/abia-intors-din-germania-i-a-sfartecat-propria-mama-in-faa-soiei-i-fiicei-sale–149790.html