Air France va relua, din 3 iunie, zborurile între București și Paris. Purtarea măștilor, obligatorie în aeroport și în aeronave

Compania Air France a anunțat că va relua zborurile între București și Paris, începând cu data de 3 iunie, 2020, după o pauză de aproape două luni. Purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în aeroport, cât și la bordul aeronavelor, anunță transportatorul.

Se va începe cu operarea unui singur zbor pe săptămână, numărul de curse săptămânale urmând să crească succesiv la 3 și apoi la 5. Din 22 iunie este planificat să se zboare zilnic de la București la Paris.
Purtarea măștii este obligatorie în aeroport și la bordul aeronavei, se verifică temperatura pasagerilor la îmbarcare, se asigura păstrarea distanței sociale la check-în, îmbarcare și debarcare, iar acolo unde posibil se implementează distanțarea fizică și la bord.

Suprafețele cu care pasagerii intră în contact cel mai des, cum ar fi cotierele, mesele, ecranele etc sunt dezinfectate frecvent, iar aerul din cabina este reînnoit la fiecare 3 minute folosind filtrele HEPA.
Citeşte întreaga ştire:https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/air-france-va-relua-din-3-iunie-zborurile-intre-bucuresti-si-paris-purtarea-mastilor-obligatorie-in-aeroport-si-in-aeronave-1312736