Atenţie, români. O nouă regiune din Italia îi testează pe toţi cei care vin acolo

O nouă regiune din Italia a anunţat că impune test obligatoriu pentru toţi cei care vor să intre în zonă.
În luna iulie, Sardinia nu înregistra niciun caz de COVID-19, însă în august, graţie sezonului turistic, regiunea a devenit un focar care ameninţă întreaga Italie. Astfel, autorităţile au decis, prin ordonanţă, să impună un test obligatoriu pentru toate persoanele care vin pe insulă.

Astfel, doar cei care au un test negativ vor avea voie să se plimbe liberi pe insulă. Toţi ceilalţi vor fi testaţi şi vor fi carantinaţi oblgatoriu pentru 48 de ore. Toate persoanele de pe insulă vor fi nevoite, însă, să poarte mască, chiar şi în spaţiile deschise, scrie Corriere della Sera.

Noile măsuri intră în vigoare din 14 septembrie. Guvernatorul Sardiniei, Christian Solinas, a decis ca toate persoanele care ajung pe insulă să prezinte un certificat prin care să ateste că nu sunt infectaţi cu coronavirus. Dacă nu îl au, să accepte să li se facă un test rapid şi să se izoleze timp de 48 de ore până când vor afla rezultatul de la autorităţile locale.
Citeşte întreaga ştire:https://www.dcnews.ro/atentie-romani-o-noua-regiune-din-italia-ii-testeaza-pe-toti-cei-care-vin-acolo_770728.html