Austria. O îngrijitoare româncă a băgat cuțitul în femeia pe care o îngrijea pentru a „scoate diavolul din ea”. Poliția: „A tăiat-o de zeci de ori”

O româncă în vârstă de 40 ani a fost arestată în Austria, după ce a atacat-o cu cuțitul pe femeia de care avea grijă. Victima este o femeie de 50 de ani bolnavă, imobilizată la pat, rezidentă în Waldenstein, Gmünd din Austria Inferioară. Din primele cercetări ale poliției, se pare că românca a vrut s-o exorcizeze pe bolnavă „pentru a scoate diavolul din ea”.

Potrivit publicației kurier.at, femeia atacată a fost transportată la spital cu zeci de tăieturi pe tot corpul, însă nu se află în pericol de moarte.

Zeci de tăieturi pentru a „scoate diavolul din ea”

Românca lucrează de mai mulți ani în Austria ca îngrijitoare. Din cercetările polițiștilor, femeia nu figurează în baza de date ca fiind violentă și nu există plângeri anterioare pe numele său.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 09 ianuarie, atunci când femeia bolnavă a fost atacată de îngrijitoare cu un cuțit de bucătărie. Românca i-a provocat acesteia zeci de tăieturi pe tot corpul. Un membru al familiei a sunat imediat la poliție când a văzut în ce stare se află femeia. Încă în stare de cunoștință, victima le-a spus polițiștilor că, înainte s-o atace, îngrijitoarea sa a vorbit despre ”exorcizarea diavolului”. Îngrijitoarea fusese angajată doar cu o săptămână înainte.

În prezent, sunt efectuate mai multe investigații pentru a determina dacă au existat și alte semne de abuz. Datorită informațiilor despre ”expulzarea diavolului din corp”, procurorii au cerut un examen psihiatric pentru ambele femei.

Românca a fost arestată, fiind transportată la închisoarea din Krems. Este cercetată pentru vătămare corporală gravă.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/austria-o-ingrijitoare-romanca-a-bagat-cutitul-in-batrana-pe-care-o-ingrijea-pentru-a-scoate-diavolul-din-ea-politia-a-taiat-o-de-zeci-de-ori_460446.html