Austria: Româncă, lovită și tâlhărită pe strada. Fiica sa cere ajutor: Vă rog sunați la poliție

O româncă a fost atacată joi seara, în jurul orei18.30, de o persoană necunoscută, care i-a smuls telefonul și cheile. Femeia a încercat să opun rezistențo, însă a fost lovită și a căzut.
Ieri seara, în jurul orei 18.30, o româncă, de 53 de ani, a ieșit de la locul de muncă să arunce gunoiul, pe strada Poschacherstraße, din orașul Linz. La un moment, un necunoscut i-a smuls din mână telefonul mobil și cheile. Femeia a încercat să-l împingă pe făptuitor, însă bărbatul a lovit-o cu pumnul în piept, sufocând-o.

Atacatorul a împins-o pe femeia care a căzut la pământ. În cele din urmă, atacatorul a fugit. Femeia a fost rănită în urma atacului și a trebuit să fie dusă la spitalul din Linz. Poliția este în căutarea unui bărbat de aproximativ 1,70-1,75 metri înălțime, aproximativ 50 de ani, cu fața rotundă. Purta o jachetă de lucru de culoare închisă și blugi cu un model pe buzunare. Cei care îl recunosc pe bărbat sunt rugați să sune la 059 133/45 3333, relatează nachrichten.at.
Fiica româncei a postat un mesaj în grupurile de români din Linz, cerând ajutorul. „Cine recunoaște bărbatul, vă rog sunați la poliție. Mama mea a fost atacată la locul de muncă”.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/austria-romanca-lovita-si-talharita-pe-strada-fiica-sa-cere-ajutor-va-rog-sunati-la-politie_461361.html