Austria. Româncă sechestrată, bătută și mușcată de soț zile în șir

Un soț violent a fost arestat de poliție vineri. Românul de 44 de ani este acuzat de maltratarea soției sale. Faptele s-au petrecut la Viena.
Vineri, în jurul orei 12.15, o româncă de 45 de ani a depus o plângere împotriva soțului ei, un conațional în vârstă de 44 de ani, în prezența unui angajat al unui centru de intervenție la secția de poliție Van-der-Nüll-Gasse.

Tânăra de 45 de ani a spus că a lovit-o în apartamentul ei câteva zile, a aruncat obiecte asupra ei și a mușcat-o de degete. Ofițerii au găsit răni vizibile pe corpul femeii, relatează Heute.at.

Românul a fost apoi arestat în apartament și i-a fost interzisă intrarea și apropierea de de partenera sa. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost dus la o închisoare din ordinul Parchetului din Viena.

În cadrul anchetei și conform declarației victimei, s-a constatat că femeia îl raportase deja pe românul de 44 de ani în decembrie 2020 pentru violență împotriva ei. Chiar și atunci, bărbatul a fost arestat de poliție și a fost interzisă temporar intrarea și apropierea.
Citeşte întreaga ştire: https://www.stiridiaspora.ro/austria-romanca-sechestrata-batuta-si-muscata-de-sot-zile-in-sir_468587.html