Avocată româncă moartă în vacanța din Franța. Soțul a fost arestat

O avocată româncă a fost găsită moartă într-un apartament din Franța, iar soțul acesteia a fost arestat. Femeia trăia de mai mult timp în Anglia cu el, un inginer scoțian. Se aflau într-un oraș turistic din Franța, când a avut loc tragedia. Cel care a sunat la numărul de urgență și a anunțat decesul este chiar soțul ei.
Bărbatul susține că și-a găsit soția moartă lângă scările din apartament. Cu toate acestea, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii francezi acesta a fost arestat sub acuzația de crimă. Potrivit autorităților, bărbatul a anuntat la 112 că soția s-a accidentat, iar apelul a fost făcut după miezul nopții. Avocata și sotul ei nu se mai văzuseră de foarte multe săptămâni, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Aceștia se aflau într-un aparatment închiriat din Franța, când s-a întâmplat tragedia. În urma autopsiei, s-a stabilit însă că femeia nu a căzut accidental, iar soțul acesteia a fost pus sub arest preventiv, acesta fiind anchetat acum de autoritățile franceze pentru crimă.
Citeşte întreaga ştire:https://www.realitatea.net/stiri/actual/avocata-romanca-moarta-in-vacanta-din-franta-sotul-a-fost-arestat_5ef71b31ff24356fca11b2f2