Banda lui „Buldozer” a îngrozit Italia! E incredibil cum atacau românii benzinăriile!

Un grup de hoți români a fost anihilat de carabinierii din Cattolica.

În dorința de a mai câștiga un ban, imaginația unui grup de hoți români nu a cunoscut limită, ei folosind o modalitate inedită de furt. Pe parcursul lunilor ei s-au specializat în această practică, până când au fost prinși în Italia.

Au dat lovitura la benzinăriile din regiuni situate în nordul Italiei până au fost prinși de carabinieri. Este vorba de o bandă de români care au fost descoperiți de carabinieri în timp ce smulgeau casieriile automate în San Giovanni în Marignano.

Metoda la care recurgeau era aceeași. Ei furau o mașină de tonaj greu, cum ar fi excavator, buldozer cu scopul de a le smulge casieria automată. Apoi o încărcau în mașină și o deschideau în altă parte, pentru a lua banii.

Atacuri numeroase în nordul Italiei

Au fost semnalate multe atacuri de acest tip în zone diferite din regiunea din nordul Italiei. În multe cazuri pagubele au fost mai mari decât banii aflați în caseta aflată în benzinărie . În urma atacurilor benzinăriile au fost și închise câteva zile. Acest lucru pentru a se reface distribuitoarele automate și casieriile..
Cum a fost descoperită banda

Carabinierii din Cattolica au efectuat un control după ce observaseră faptul că un Opel cu număr de înmatriculare românesc se învârtea suspect în jurul unei stații de benzină în San Giovanni în Marignano. În acest fel banda a fost descoperită.

Carabinierii avea rapoarte de la colegii lor din nordul Italiei privind existența unei bande axată în jafuri de la distribuitori.

Militarii au oprit mașina și au cerut documentele. Cei trei români care erau în mașină, cu vârsta între 21 și 33 de ani, erau căutați deoarece au furat un buldozer pe care le-au folosit în furturi la benzinării. Peste 10 mii de euro au fost găsiți cu grijă ascunși într-un apartament, în timpul perchezițiilor ulterioare iar cei trei români au fost arestați, potrivit gazetaromaneasca.com.
Citeşte întreaga ştire:https://evz.ro/banda-lui-buldozer-a-ingrozit-italia-e-incredibil-cum-atacau-romanii-benzinariile.html