Caz șocant în Italia. O fetiță a fost violată și omorâtă în bătaie de un român

Bărbatul a încercat să le explice anchetatorilor că decesul a survenit în urma unui accident domestic, dar rezultatele autopsiei îl contrazic.
Un român din localitatea italiană Cabiate (Como) a fost arestat și urmează să fie judecat după ce a ucis-o în chinuri inimaginabile pe fetița de un an și jumătate a partenerei de viață, care obișnuia să o lase în grija lui de fiecare dată când pleca la muncă.
Scos din minți de plânsetele micuței, tânărul de 25 de ani a violat-o și a bătut-o cu bestialitate până când aceasta a început să vomite. Nici bunica nu a mai putut, din păcate, să facă nimic pentru a-i salva viața.

Bătrâna a venit în vizită și a alertat autoritățile, dar nepoțica sa era deja inconștientă și respira tot mai greu din cauza loviturilor încasate. Luat la întrebări de polițiștii sosiți ulterior la fața locului, bărbatul a susținut că decesul a survenit în urma unui accident domestic. Rezultatele autopsiei, însă, îl contrazic.
Citeste mai mult:https://www.fanatik.ro/caz-socant-in-italia-o-fetita-a-fost-violata-si-omorata-in-bataie-de-un-roman-19418111