Ce a pățit o tânără româncă din Italia după ce și-a anunțat candidatura pentru un loc în consiliul local

O tânără româncă din Italia, Aylin Nica, a fost dur atacată pe rețelele sociale după ce a anunțat că va candida pentru partidul Liga (de extremă dreapta), pentru un loc în consiliul local din Vignola, provincia Modena.

“Ți…. din Vignolaaa. Verificat”, ”Românca e legista. Poate că într-o zi îmi va explica cineva ce este în creierul unor oameni în afară de r…“, sunt două dintre comentariile în limba italiană, pe contul de Instagram al tinerei.

Aylin Nica este atacată chiar și de conaționalii ei. “Ce p… ești , cred că nici nu ai ințeles pentru ce partid candidezi”, “Esto o rușine pentru țara noastră. Sunt curios ce vei face pentru românii din Italia”, sunt alte comentarii postate pe Instagram.

Aylin Nica s-a născut în Turcia, din părinți români, și de la 9 ani locuiește la Vignola, în provincia Modena. Tânăra în vârstă de 20 de ani studiază marketingul internațional și uneori mai pozează ca model. Însă, obiectivul ei este o carieră politică, scrie sursa citată.

La 20 de ani, ea a acceptat să candideze pentru partidul Liga, condus de Matteo Salvini, cunoscut pentru părerile radicale legate de emigranți.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/international/ce-a-patit-o-tanara-romanca-din-italia-dupa-ce-si-a-anuntat-candidatura-pentru-un-loc-in-consiliul-local.html