Ce a pățit un muncitor român din Olanda după ce s-a plâns că a fost cazat într-o casă cu prea mulți locatari

Un muncitor român din Olanda a fost dus la spital, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a luat o bătaie cumplită de la trei bărbați cazați în aceeași locuință, tot români. Polițiștii care au anchetat cazul de agresiune au aflat cum a pornit tot scandalul.
Românul agresat, Dorin M., de 42 de ani, a fost atacat în locuinţa în care era cazat, din oraşul Beneden-Leeuwen. El a spus că tot scandalul a pornit după ce s-a plâns că în casă locuiesc prea mai multe persoane, iar riscul de infectare cu noul coronavirus este crescut, potrivit e Gelderlander.

„Sâmbătă seara am vorbit cu proprietarul locuinţei, căruia i-am spus că sunt prea multe persoane în casă. Prin urmare, riscul de infecție cu noul coronavirus era mare. Proprietarul mi-a spus că două persoane trebuie să plece din casă. Deoarece eu vorbesc limba germană, le-am zis să plece”, a povestit pentru sursa citată Dorin.

Când două persoane au fost date afară din casă, românii rămași s-au înfuriat pe Dorin și l-au luat la bătaie.

„M-au întrebat de ce am făcut-o. Unul m-a ținut, iar ceilalți m-au lovit în cap”, a mai spus bărbatul, care crede că gestul nu a fost făcut din solidaritate, ci pentru că românii s-au supărat că din acest motiv urmau să contribuie cu sume mai mari la chirie.

Dorin a fost internat în spital timp de ouă zile.

Toți românii cazați în apartament lurează ca sortatori la o companie de reciclare a deșeurilor.

Citeşte întreaga ştire:https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/ce-a-patit-un-muncitor-roman-din-olanda-dupa-ce-s-a-plans-ca-a-fost-cazat-intr-o-casa-cu-prea-multi-locatari-1316722