Cine este OG Eastbull, românul care face furori în Italia. Are mai multe vizualizări pe Youtube decât melodiile 5GANG!

OG Eastbull este românul care face senzație în Italia, însă despre care românii știu foarte puține lucruri. Are mai multe vizualizări pe Youtube decât melodiile celor de la 5GANG și s-a născut în Germania.
OG Eastbull a ajuns un personaj faimos în mediul virtual

OG Eastbull s-a născut în Germania, dintr-o familie de români și a crescut în cartierul Due Ponti din Roma, Italia. Puțină lume știe că este român. Recent, acesta a susținut un concert la Torino

Acesta a făcut parte până acum din două grupuri, BPR SQVAD și Golani. Numele său de scenă indică originea lui: OG reprezintă Original Golani (italienilor li se explică ce înseamnă: “delincvenți”, “băieții răi”), Eastbull înseamnă “taur din est”.

Tânărul a făcut spectacol cu single-ul “Il Ballo del Blocco” (dansul blocului), împreună cu binecunoscutul Achille Lauro și produs de Boss Dom, care a fost mult timp în acord cu rapperul crescut la “Due Ponti”.

Videoclipul este regizat de Cosmiclatte, iar în interior sunt figuri precum Vrăjitorul blocului, BPR SQVAD, Golani, Tiger Tommy, Dogslife și mulți alții.

Artistul a publicat „Bam Margera“, piesă care a adunat 718.000 vizualizări pe YouTube într-un timp record. De asemenea, și „Mamma“, produs de Sick Luke, nume legat de Dark Polo Gang, a avut un success răsunător.

Cel mai recent single al lui OG Eastbull este „Bella Giornata” (“O zi frumoasă”) cu Wizard of Mage și Alex Sosa. Piesa a ajuns acum la peste 10 milioane de vizionări pe YouTube, potrivit gazetaromânească.com.
A scandalizat presa din Italia , după ce a apărut într-o mașină de poliție

Rapperul Alfred Hodor, crescut în Italia, la Roma, în cartierul Due Ponti a scandalizat presa din Italia. Acesta a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apărea într-o mașină de poliție. Artistul a făcut gesturi obscene, la care a adăugat un comentariu: “maresciallo, è finita la droga” (plutoniere, s-au terminat drogurile, n.r.).
”Prin gestul lui, rar poți atinge un asemenea nivel de degradare. Ca să nu mai vorbim de nivelul muzical”, au comentat jurnaliștii de la ”Libero”. Cu toate astea, pe contul său de Instagram, rapperul a primit peste 25.000 de aprecieri.

Jurnaliștii italieni au făcut comentarii nefavorabile despre ultimul single al lui OG, ”Posto di blocco”. ”Cine știe, poate că unele minți luminate vor propune melodia pentru Festivalul Sanremo 2020.”
Cine sunt tinerii de la 5GANG

5GANG este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentați: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate câteva pies. Acestea au la bază renumitul gen Trap, din ce în ce mai preferat de copii și nu numai.

Aceștia s-au făcut remarcați, astfel că au și avut câteva invitații în diverse platouri de televiziune pentru a povesti cum a evoluat totul și care a fost ideea de început. Fanii lor de pe rețelele de socializare sunt extrem de încântați de fiecare postare care îi aduce din ce în ce mai aproape de viețile lor.
Citeşte întreaga ştire:https://www.impact.ro/cine-este-og-eastbull-romanul-care-face-furori-in-italia-are-mai-multe-vizualizari-pe-youtube-decat-melodiile-5gang-16129.html