Coșmar pe o autostradă din Italia, unde o româncă a oprit disperată o patrulă de poliție. ”Ajutor, i-au tăiat gâtul”

Un român din Italia ajuns de urgență la spital, după ce a fost tăiat în zona gâtului.
Clipe de coșmar pe o autostradă din Italia, acolo unde o româncă a ieșit disperată din mașină și a oprit o autospecială de poliție pentru a cere ajutor. Oamenii legii s-au apropiat de mașină, unde l-ai găsit pe soțul femeii într-o baltă de sânge.

Un român din Italia ajuns de urgență la spital, după ce a fost tăiat în zona gâtului
Femeia striga și plângea că cineva i-a tăiat gâtul soțului său. Întâmplarea de coșmar a avut loc în localitatea italiană Aprilia, provincia Latina, când o patrulă de poliție a fost oprită de o femeie în cursul după-amiezii de joi, 27 februarie 2020, în dreptul kilometrului 35 de pe Strada Statală Pontina din Lazio.

Femeia le-a spus agenților că cineva i-a tăiat gâtul soțului ei, un bărbat în vârstă de 52 de ani. Cei doi soţi români sunt rezidenţi în Italia, în localitatea Ardea şi, potrivit ziarului Il Messaggero, femeia încerca să îl ducă pe soțul ei grav rănit cu mașina personală la spital, dar la vederea agenților de la Polstrada a cerut ajutorul acestora, deoarece bărbatul sângera puternic.
Un elicopter l-a preluat pe român și l-a transportat la spital
Polițiștii au acționat imediat și au aplicat tehnici de prim-ajutor bărbatului român, oprind sângerarea abundentă care era provocată de o rană în zona jugularei. Carabinieri au solicitat o ambulanță la fața locului.

Autostrada a fost închisă imediat pe ambele sensuri și în scurt timp o ambulanță a sosit la locul unde se afla românul rănit, dar a fost solicitat și un elicopter medical care a aterizat direct pe autostradă pentru a-l prelua e pacient.
Citeşte întreaga ştire:https://stirimondene.fanatik.ro/cosmar-pe-o-autostrada-din-italia-unde-o-romanca-a-oprit-disperata-o-patrula-de-politie-ajutor-i-au-taiat-gatul-18489705