Crimă în Spania: Un român și-a omorât cu mai multe lovituri de cuțit fosta iubită, tot româncă, apoi s-a sinucis

O crimă sângeroasă a îngrozit micuța localitate La Granja, din provincia Segovia, Spania. Un român de 42 de ani și-a ucis fosta parteneră, o româncă în vârstă de 37 de ani, apoi s-a sinucis, notează cotidianul ABC.

Garda Civilă a fost alertată sâmbătă, 15 august, în jurul orei 09:30, de către un hotelier din La Granja, care a anunțat că a auzit strigăte din casa unde locuia românca. Sosiți la fața locului, polițiștii au găsit o femeie de 37 de ani, înjunghiată în repetate rânduri, dintre care cel puțin o rană era la gât. Un martor a declarat că la sosirea oamenilor legii femeia pierduse deja mult sânge. Paramedicii de pe ambulanță au încercat să resusciteze victima care se afla deja în stop cardiorespirator, însă cu toate eforturile lor nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii. Bărbatul care a încercat să se sinucidă a fost prins și dus la spital pentru rănile pe care și le provocase singur, dar în noaptea de sâmbătă spre duminică a decedat și el.
Femeia lucra într-un cunoscut restaurant din localitate. Vineri după amiază, femeia se plânsese unor agenți de la Garda Civilă că are „probleme” cu fostul partener, un român care lucra în construcții, însă atunci când a fost întrebată dacă vrea să depună plângere, aceasta a refuzat. Ulteriori, fostul partener a venit acasă la femeie și i-a aruncat toate hainele pe geam. Victima făcuse fotografii cu lucrurile aruncate și le pusese pe Internet.
De asemenea, în ziua crimei, femeia a trimis un mesaj unei prietene: „După ora 18.00 mă duc la Garda Civilă, apoi mă duc din nou la muncă”, notează Ziarulromanesc.es. Cei doi aveau împreună un copil.
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/crima-in-spania-un-roman-si-a-omorat-cu-mai-multe-lovituri-de-cutit-fosta-iubita-tot-romanca-apoi-s-a-sinucis-3095251