Crimă ORIBILĂ în Italia: Tânără româncă, EXECUTATĂ în stil mafiot

Tragedia s-a petrecut la Roma. Victima este o româncă de doar 23 de ani care a fost pur și simplu executată de fostul său logodnic.

Bărbatul de 36 de ani și-a chemat fosta prietenă pentru o întâlnire prin care urmau să clarifice dacă mai pot fi împreună. Fata a simțit că ceva este în neregulă, aceasta apărând însoțită de alte patru persoane. După o perioadă de timp, cei patru au plecat și i-au lăsat pe cei doi români să discute în continuare.

Nimic nu anunța ce urma să se petreacă: conform martorilor, cei doi au discutat liniștiți timp de mai multe minute, dar la un moment dat ceva a mers foarte prost. Bărbatul de 36 de ani a scos pistolul și a împușcat-o pe fata de 23 de ani de cinci ori. A vrut să fie sigur că nu scapă cu viață. Aceasta s-a prăbușit inertă la pământ.

Dând dovadă de un sânge rece de necrezut, bărbatul a sunat la poliție și a anunțat crima. El a așteptat sosirea oamenilor legii la fața locului.

Paramedicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul tinerei fete. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare.
Acest articol a fost preluat de pe www.stiridiaspora.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *