Cum sunt păcăliţi turiştii români la tavernele situate pe o cunoscută plajă din Grecia. „Se numeşte «La ţeapă»”

Mai mulţi turişti români s-au plâns că au fost păcăliţi în o serie de taverne din Thassos. Una dintre acestea devenit cunoscută printre potenţialii clienţi, iar cei păţiţi spun că proprietarii nu au limite când vine vorba să-şi înşele clienţii.
Un turist român şi-a luat inima în dinţi şi a postat pe grupul de Facebook Forum Thassos un mesaj în care scrie cum i-a fost umflată nota de plată şi a trebuit să plătească aproape 200 de euro pentru doar doi peşti. „Atenţie mare la taverna de lângă plaja Aliki (cea prin care treci în drumul spre plajă) dacă va comandaţi peşte. Am plătit pentru două peşti 185 euro. Trec o cantitate mult mai mare decât cea reală”, a scris bărbatul. Mesajul său i-a împărţit pe membrii grupului în două. În timp ce unii au relatat că au păţit acelaşi lucru în special la taverna amintită, alţii sunt de altă părere.
„Încă se mai păcăleşte cineva la taverna asta? La ultimele două taverne se mănâncă super bine şi la preţuri decente. De fiecare dată numai în dreptul penultimei taverne (e a unor fraţi) am făcut şi plajă şi masă servită! Acolo poţi să cobori cu maşină şi o parchezi la ei în curte”, a scris cineva. „Am mai scris despre această tavernă. Se numeşte ,,LA ŢEAPĂ!”. Evitaţi să mâncaţi acolo! Eu când am fost au dat-o în prosteală şi m-am prins! Şi le-am spus… papa! Sunt atâtea taverne cu mâncare bună şi personal serios pe Thassos! Evitaţi această tavernă!”, a scris un alt internaut. „Noi la a doua am luat ţeapă, acum 7 ani un peşte a costat 80 de euro”, a punctat altcineva.

Citeste mai mult:https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/cum-pacaliti-turistii-romani-tavernele-situate-cunoscuta-plaja-grecia-se-numeste-la-teapa-1_62b164015163ec4271d251d2/index.html